Joomla Templates Mobile by About Justhost
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Организационна структура и Национален комитет на ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН

Ние сме идейно гражданско движение ДРД"Идея за България", което създава стратегия за пълна смяна на системата от прехода във вид на"Движение 1 милион". Членовете на "Движение 1 милион" заявяват членство в ДРД"Идея за България"

В своето начало "Движение 1 милион"  се ръководи от  УС на сдружение "Движение за реална демокрация-Идея за България" с председател Дора Апостолова

Съдзава се
Национален организационен комитет
( НОК) замислен е като нашия кръг"Мисъл".Националният комитет ще се състои от 50 до 100 души състав. 

НОК има следната структура във вид на сектори:

1-ви Сектор " Организационно-техническо обезпечение"
е от състав 2-3 координатори за цялата страна, които се ръководят от главен координатор. Работещите в сектора отговарят на пристигналите заявления за членство, допълват базата данни и организират местните структури по селища.

В този сектор влизат всички председатели на месни структури, областни и общински координатори и координаторите в чужбина за отделните страни с българска емиграция.

2-ри Сектор "Пропаганда"
ще организира разпространението на "Знанието на Идея за България" сред членовете на движението и в цялото ни общество, подготвя пропагандните материали на Движението -декларации и становища, подготвя политическата линия на Движението, занимава се с издаване на "Медия Идея за България", осъществява връзките с медиите и обществеността. Ръководител на крило "пропаганда" е Дора Апостолова e-мейл  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

3. Сектор "ПРАВЕН И НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ" – тук ще се подготвя проекта за нова Конституция и цялата нормативна база обезпечаваща реализирането на доктрината на ДРД"Идея за България".

4.Сектор ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКИ, който ще се решава въпроса и събира  за членския внос, ще организира кампания за набиране средствата за работа на "Движение 1 милион" и всички въпроси свързани с финансите на Движението.

5. Сектор ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ към доктрината, който ще събира  сред членовете експерти във всички области за развитието на доктрината.

6. Сектор МЕЖДУНАРОДЕН- търси и осъществява контакт и сътрудничесто с антинеолиберални движения и политически субекти в Европ


Е-мейл на НОК Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - от този електронен адрес ще се изпращат всички писма и покани до членовете. На този адрес членовете изпращат служебната информация и се осъществява кореспонденцията с ръководството на Движението.

За България има областни координатори (по един за всички 28 области), общински координатори и координатори на и местни структури в отделните селища.

За чужбина- Координатори на структури в чужбина за емиграцията- с главен координатор за страната и координатори на местни структури по селища

За членовете на НОК има определени натисни Органицационни принципи и дисциплина


ДРД"Идея за България" е регистрирана в СГС 2008 г. като
неправителствена организация сдружение с име "Движение за реална демокрация-"Идея за България" с:
УС от 3 членове. Председател на УС е Дора Апостолова

Прочетете УСТАВА на сдружението"Движение за реална демокрация-Идея за България"

Прочетете Организационни принципи и дисциплина

Добавете коментар


Реклами от Google