Joomla Templates Mobile by About Justhost

Кои крадат от нас идеи?

Карикатура на Христо Комарницки
1. През м. юни 2005 г. 10 дни преди парламентарните избори активистите на АТАКА откраднаха от нас 13-та глава на програмата ни"Катарзис и наказания", размножаха я в 1 милион листовки и спечелиха 450 000 гласа и 9 депутата в НС. След това върху тях направиха своята програма от 20 точки, от която не изпълниха нито една за 9 години парламентарстване. А от 450 000 гласа вземаха 1 милион държавни субсидии, с които живяха охолно средващите 4 години- купиха си коли за над 100 000 бона, обикаляха света отсядаха в скъпи хотели "РИЦ".
Сидеров постоянно плагиатства от нашия сайт термини и понеже не ги разбира, накрая ги окепазява. Когато приятелката му беше на посещение в Ирландия 2009 г. и се върна възторжена, той заговори с устата на „Идея за България“ , че ще строи „социализирана икономика“ по подобие на Ирландия. Следващият ден, за да се подмажи на Борисов и го вкара в правителството си, заяви, че ще строи социализирана икономика по подобие на Берлускони в Италия, без да знае, че Берлускони не е строял никога социализирана икономика, а неолиберално по вид икономика по подобие на САЩ 100% в частни ръце отричаща социалните функции на държавата.
От 2014 година Сидеров плагиатства от нашия сайт термина „неолиберализъм“, взел го от научните разработки на идеолога на Движението ни - Дора Апостолова за неолибералния капитализъм и го дъвчи по своята телевизия АЛФА, като се представя пред феновете за „автор на термина, най-първи е заговорил за неолиберализма”.
Сидеров крайно злоупотребява и изопачава истината за неолиберализма. Неолибералният капитализъм е родител на олигархия, а самият Сидеров поддържа първия олигарх на Русия и майка и татко на олигарсите - Путин и не вижда нито неговата олигархия, нито как руската, преплетена с българската олигархия, изяждат парите и националните богаства на българите, задно с глътката въздух, небе, вода , земя, свобода и стандарта им и ги държат с най-ниската пенсия и заплата в света, без икономика и социални услуги, генериращи страшна корупция и ограбване на обществото. За Сидеров ние имаме материал,"Волен Сидеров - патриот под прикритие и завинаги слуга на мутроолигархията"
Дора Апостолова е направила наука за неолиберализма много преди Сидеров да заговори за неолиберализма, тя е получила научно признание в много страни.Разработките на Дора Апостолова са изнесени в нашия сайт на български преди 4 години, преди това са издадени 2 книги на 4 други езика.
Твърдим, че Сидеров е патологичен лъжец и най-големия артист сред неандерталския ни политически елит, наш бай Ганьо, който продължава да не знае какво е интелектуална собственост и си мисли, че след като в България няма правова държава да го съди за кражба на интелектуална собственост, може да я кара до безкрай.
Предупреждаваме го, че науката ни за неолиберализма, доктрината и термините са лицензирани и ако продължава да плагиатства, ще го изправим на международен съд за кражба на интелектуална собственост, заедно с колегата му Станилов. И можем да докажем неговите лъжи много лесно!
За Сидеров и неговата АТАКА имаме още един материал със заглавие“ АТАКА- паразитиращ национализъм и изкуствена опозиция на олигархията
Предлагаме ви още да прочетете нашата версия за неолиберализма, след това да я сравните с неговата-”Неолиберализъм

Карикатура на Христо Комарницки
2. Известният политик от прехода Меглена Кунева
, с две партийни членски книжки в БКП и НДСВ си присвои от нас идеята за "гражданско движение с европейска насока" и кръсти партията си "
Движение България на гражданите". В същото време Кунева доказа с многогодишната си кариера в българската политика ,че макар да е избирана от българските граждани е работила само против техните интереси и националните интереси на България, като закара българската народ не в Европа, а го върна в Ориента. За нас Кунева е кандидат клиент в бъдещ Народен съд. Нашето цялостно мнение за Меглена Кунева ще прочетете в анализа ни натиснете КУНЕВА- ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ НА БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ

3. Бившото "царско гуру" и юристът на Симеон Кобурготски- нововремецът Борислав Цеков плагиатства от нас идеята за "смяна на системата и идеята за масово гражданско движение" като основа "Модерна България". Но понеже няма намерение да сменя системата, до сега не е представил пред обществото с какво ще замени старата система.
Какво може да се каже за Борислав Цеков?
Избран е за народен представител в 39-то НС с листата на НДСВ. По време на мандата си от 2001 до 2005 г. е заемал различни ръководни постове в ПГ на НДСВ и ПГ "Новото време", както и в постоянни и временни комисии. От юли 2003 до март 2004 е заместник-председател на ПГ на НДСВ. През март 2004 става заместник-председател на отделилата се парламентарна група Новото време, а през февруари 2005 е избран за неин лидер.

Сакс-Кобурготски и Борислав Цеков
След учредяването на политическа партия „Новото време“ през юли 2004 е избран за неин заместник-председател. Член е на няколко парламентарни комисии в 39 Народно събрание — Комисия по правни въпроси, Комисия по европейска интеграция, Комисия за подготовка на промените в Конституцията и Комисия по местно самоуправление и регионално развитие. Избран е и за зам.-председател на Временната комисия по религиозните въпроси.
След отцепването на групата около Пламен Панайотов, Николай Свинаров, Лидия Шулева и др. от НДСВ, която е сред основните причини за отделянето на "Новото време", през юли 2008 Борислав Цеков се завръща в редиците на НДСВ. Избран е за член на Националния предизборен щаб и за ръководител на звено за оперативни политически анилизи и инициативи.
На Четвъртия конгрес на НДСВ, проведен на 18 октомври 2008 по предложение на лидера на движението Симеон Сакскобургготски Б. Цеков е избран за член на НС на НДСВ. През 2011 г. Цеков подава оставка от партийното ръководство поради несъгласие с издигането на кандидатури на сътрудници на бившата Държавна сигурност в общинските избори.
Доколкото си спомняме НДСВ беше либерална партия и поддържаше "неолиберализма" осъществяван чрез програмата Ран-Ът! Днес бивши членове на НДСВ говорят друго!Кога бяха искрени-тогава или сега?!
"Модерна България" е мимикрия на старата НДСВ ,чиято цел е само една- на реконструира присъствието на НДСВ и Симеон Кобурготски в Парламента.
НДСВ поддържаше мракобесния "неолиберализъм" у нас, осъществяван чрез програмата Ран-Ът и който донесе мутренския преход, разрухата, мизерията, бедността и унищожението на България! НДСВ не е само неолиберална партия, тя е БАНДИТСКА ПАРТИЯ, донесла огромни разрушения на България! Такива партии и техните възродени духове нямат място в политическия живот на България!
Юристът Борислав Цеков много добре познава законодателството за защита на интелектуалния труд. И въпреки това го нарушава като постоянно шета в нашия сайт и плагиатства термини от Дора Апостолова. Защо ли? Защото много добре знае, че в България липсва правова държава, съд и правораздаване и при тази система няма кой да го накаже. Надява се така да е вечно или доста дълго. Редно у да му напомним, че всички статии на Дора Апостолова са защитени от Creative Commons лиценз , издадени в 2 книги на 4 езика и също има Международно право от което той трудно може да избяга. А и като един ден България стане правова държава, неговите плагиатски опити със сигурност ще попаднат под ударите и!

4. БСП заедно с политолога Румен Дечев и професора по дървена философия (вече покойник- Бог да го прости!)Николай Василев от клуб"1-ви ноември" присвоиха от нас идеята за социална държава, но понеже са със старото комунистическо мислене не познават западноевропейската социална държава от съвременен демократичен и правов аспект, ще я строят с идеи на БКП от 70-те години без демокрация и правова държава.

Разболялата се от "деменция" първата партия БСП, автор на мутренския преход, главният кукловод на прехода, родител на олигархията и раздала началния капитал на всички 300 партии в регистъра от касата си "Мултигруп", забрави да ни каже, че през 28 годишното си вършеене в българския мутропреход разграби, унищожи и ликвидира всички "социално", което майка и БКП изгради преди това и не е забила нито един градивен пирон в снагата на България. Ако тя не помни, то народната памет никога не може да се изтрие и подобни престъпления никога не са били прощавани. Народът ни отдавна е прозрял истината под дрешките на БСП и  твърдо се кани да я направи заедно с нейните държавници, първи клиент на бъдещ Народен съд.

4.Да не се забравя и плагиатстването от страна на измисления  архонт Славчо Бинев - Бухалката и неговото ГОРД.Едва ли това му е първата и едва ли ще е последната му кражба!?

Борисов и Плевнелиев
5. Така например президентът Плевнелиев, който е представител на олигархичния мафиотски клан на СиБанка- "Капитал", употреби две понятия от бъдещето: "СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВА" със "СОЦИАЛНО ОРИЕНТИРАНА ИКОНОМИКА", които са копирани от нас.
Призоваваме ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, чрез своите "граждани по професия" - журналистите и публицистите, новите философи на духовната власт, следва да поиска от Президента да определи тези понятия и да изрази своя възглед за "СПРАВЕДЛИВАТА ДЪРЖАВА" (ПРИЗНАЦИ, УСТРОЙСТВО, КРИТЕРИИ), както и за "СОЦИАЛНО ОРИЕНТИРАНАТА ИКОНОМИКА". Дали може г-н Плавналиев да го направи, след като е работил цял живот единствено за олигархията, а не за народа си?

6. Известният и сочен за най-добър журналист от телевизия СКАТ Велизар Енчев е започнал журналистическата си кариера в „7 дни“ телевизия собственост на руския олигарх Агафонов и от тогава е „зависим“ от смесената българо-руска олигархия - тя го води за носа, а той обслужва руските интереси на Путин и неговото КГБ у нас. 
Той копира от нас мнението за "ДЕполитизиране на избирателната система" и го повтаря като "своя кауза", без да цитира източника. Няколко пъти "Идея за България" му предлага сътрудничество, но той не отговаря на писмата ни, нито споменава името ни, макар добре да ни познава.
Г-н Енчев не знае повече за най-важното правило на правовата европейска държава-ДЕполитизацията, той я залага единствено в избирателната система. 
Хвала на Енчев, но ние му напомняме, че ДЕполитизацията засяга и едно друго много важно правило на правовата европейска държава- 
антикорупционно разделение на корпоративните интереси от властта и политиката, което не позволява на олигарси и мултимилионери, с неясен характер на бизнеса си и богатството си, да правят партии и с тях да да ограбват обществото. 
В правовите държави всеки учредител на партия трябва да покаже ясно произхода на притежаваното имущество, а бизнеса трябва да покаже ясно произхода на началния си капитал и той да не бъде добит с крадене на държавна собственост и другите от обществото. 
Велизар Енчев изпълн
и нарежданията на своите работодатели и собственици на СКАТ мултимилионерите с неясен бизнес и неясен произход на капитала Данчо Хаджиев и Симеонов извастни като „Мултаци“, да им състави партия "Национален фронт за спасение на България "/НФСБ/, използващ харизматичното ухание на СКАТ телевизия и на самият Велизар Енчев. 

Велизар Енчев и Славчо Бинев в плътно съдружие
И се видя веднага "чистотата" на новата партия НФСБ и бъдещите и намерения, след като  НФСБ първото нещо което направи бе да се прегърне в съдружие със олигарха Слави Бинев-Бухалката,който Велизар Енчев покани в своето „Дискусионно студио” покани в две свои предавания да говори срещу олигархичното управление в държавата?! Какъв позор!!!
След този катастрофален гаф, на Велизар Енчев вече му е трудно да събере дори 2000 подписа за да регистрира партията
НФСБ , въпреки горещите молби, които всяка вечер отправяше по СКАТ телевизия.
Той показа и друго, че влезе в съюз и стана подлога на мутраджийското ни настояще и се провали окончателно като журналист и интелигент. Така е, като работиш за къшей хляб на олигарси- губиш първо човешкото си достойнство!
Ние ясно казваме, че ако нашата партия влезе в НС с малцинство ще се откаже от държавните субсидии, а ако влезе с мнозинство, със свое законодателно мнозинство ще приеме нов закон с който отменя 11 лева държавни субсидии на глас и ги прави 20 стотинки на глас, колкото за хартия и мастило.
Велизар Енчев, прочел нашето становище за държавите субсидии и като нас заговори, че ако той влезе в НС с партия НФСБ щяла да поиска премахване на държавните субсидии.

Как ще  направи това Велизар Енчев, нали това може да стане само със ЗАКОН приет с 51% в Парламента? Ще има ли  Велизар Енчев такова мнозинство да приеме такъв закон? И коя от старите партии, които са част от мнозинството, ще иска приемането на такъв закон, нали те приеха сегашния закон, кой от тях ще си ритне сам стола на който седи и ще се откаже от яслата, от която ручи? Демагогияга на В. Енчев е велика!

ДОБАВКА март 2018 Г.
Мултимилионерите Симеонов и Хаджиев след като тяхната партия НФСБ влезе в парламента , прибраха държавните субсидии като топъл хляб и увеличиха своето благосъстояние, без да свършат едно свое предизборно обещание към пенсионерите за увеличение на пенсиите, чийто гласове те използваха да влязат в парламента. След това се коалираха с довчерашния си „враг“ Борисов, влязоха в правителството му и се превърнаха в послушни мекотели под неговата мощна мишница.

Жалкото е, че продължава да има хора, които му вярват  и  считат телевизия СКАТ за "народна"?! Предлагаме на тези хора да запитат НФСБ - ЗАЩО ПРИБРА ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ В
ДЖОБА СИ КАТО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА?

Веднага след като влезе в НС от квотата на НФСБ Велизар Енчев, излезе от НФСБ и поиска да има своя партия. Енчев открадна от нас идеята за "движение" и регистрира партията си с име "ПП Движение за радикална промяна "Българската пролет" с пенсионерите от партията на Симеон Радев създадена от БСП.
Но остана в нея само той и Симеон Радев , партията му няма и хабер от "движение".
В едно предаване на Милен Цветков в НОВА телевизия, което ще видите на това видео,

според Велизар Енчев алтернативата на сегашното статукво е БСП и нейния продукт партия “Възраждане“, 
която е партия на Путин у нас и намираща се под протекцията на нашия президент- русофил- представител на руско-българската олигархия ръководеща БСП.
"Възраждане" прокарва интересите на последния посткомунистически диктатор Путин и апетитите му към България да я изкара от ЕС и вкара под своята мишница в неговия втори СССР- Евразийския съюз и направи България дъвка в устата на своите олигарси.
В п
оследния мандат Велизар Енчев останал вън от парламента и му секнало финансирането с народна пара. Симеонов му дал ритника за НЕвярна служба при него, даже го свалил от всички телевизионни предавания. Какво да се прави- такава е съдбата на предателя!
Енчев не успя да понесе  неуспеха в изборите  на неговата  „пролетна партия“, за това взел, че преписал програмата на „Идея за България“ и с нея се опитва да провлече нови  хора в партита си като прикрива своето плагиатство. Дори Енчев има наглостта да изпрати свой човек при нас да иска да се коалираме с него, демек по този начин да му подарим програмата си и се прегърнем с него заедно с КГБ и неговите коалиционни партньори путеновците от “ Възраждане“ и така да се обезличим и самоунищожим. А той да влезе наново в НС ,на наш гръб и за наша сметка.
Плиткоумието и липсата на морал на "политици" като Енчев е очевадно през целия преход с формирането на безпринципни коалиции, създадени от провалени политици драпащи към властта, не почиващи на никаква истинска градивна идея за бъдещето на обществото и освобождаване на народа от новото олигархично робство докарано ни от бившите комунисти, а почиващо само на тяхната алчност да използват властта да ядат народна пара и си пълнят джобовете! 
20 години Енчев пръскаше от ТВ екрана стари комунистически "ценности", канеше в студиото си само дегенерати и криминални представители на предишната и сегашна власт, които не можеха да покажат нито една градивна идея за бъдещето на България. 
Време му е да излезе в пенсия и да спре да бълва грешни "ценности“ за обществото в своето невзрачно вестниче "Десант" . То има нужда от истински демократични европейски ценности, на които ще се опре изграждането на съвременна европейска България, ако искаме тя да бъде изкарана от лапите на комунистите и да остане да съществува.

Нашето мнение за Енчев е в специална статия за него със заглавие "Лявата партия на Велизар Енчев и новата СИРИЗА под диригентската палка на КГБ и в дълбоката сянка на БСП" , там е казано кой е Енчев и как се е появил в света на българската политика.


7. Партията на Путин у нас „Възраждане“ начело с К. Костадинов и Минчо Христов, също открадна от нас идеята за „държавните субсидии“ и в предизборната си кампания казваше, че няма да приеме държавните субсидии. Но когато намери 36 000 бивши съветски комунисти сега служещи усърдно на Путин и неговата пропаганда у нас и надмина 1 %, прие тихомълком държавните субсидии, без да им мигне окото.
И за да се
оправдаят, набутаха президента в тази ситуация, който се появи публично и каза, че прочел много пъти закона за държавните субсидии и никъде не видял в него параграф, която да казва как да се откажеш от тях. За това президентът ни Румен Радев посъветва партията си да приеме субсидиите.
Каква демагогия г-н Радев? И какво Аморалие? Не можеше ли вашата партия просто да се откаже и не приеме държавните субсидии, които са една огромна корекционна схема за ограбване на най-бедния данъкоплатец в Европа- българинът? Така ли вие обединявате и защитавате народа си ? Защо вашата партия няма морала на мощното италианско Движение 5 звезди“ на Бепе Грило, което като влезе за първи път в парламента отказа да приеме държавните субсидии?
Защото „Движение 5 звезди“ и партия „Възраждане“ са пълни антиподи. Италианското „ Движение 5 звезди“ на Бепе Грило се бори с неолиберализма и неговия продукт олигархията, докато партия „ Възраждане“ е продукт и слуга на първия олигарх на Русия- Путин и неговата олигархия ,която заедно с нашата изяжда малка България, изнася парите и в американски банк и държи народа и с най ниския жизнен стандарт в Европа.

8. Мафията успя да завземе протестите и сложи свои "водачи". Веднага те се втурнаха да правят "партия на протестиращите" с водачи някой си Янко , Дончо, Йоли и прочее, които си присвоиха заложения в нашата програма "реален социален минимум" и го направиха първа своя"кауза", за да зарибяват електората с него. Същите мафията наложи като "медийни звезди", с ясни планове да направят "бизнес" от протестите, или след заплащане да организират нечии нов протест, като събират подписи за партията сии плащат по 30 лева на подпис .
Карикатура на Илия Бешков
И никой не ги пита от къде ги взимат тези пари?
Всички малки участващи в изборите партии единствено се стремят към раздаващите се държавни субсидии . Има закон, че ако надминеш 1 % в изборите, за всеки глас получаваш от държавата по 2 лева- всички към това се стремят, да вземат тези 2 лева на глас, а след това "Народът да го ядат прасета!", те ще купят някоя вила на "Маями" бич и ще се изтягат там!

За партията на Бареков имаме писано много в рубриката "Коментари от фейсбука", за партията на Христо Иванов "Движение ДА" , откраднал от нас идеята за "движенние" , лъжещ предизборно, че няма да вземе държавните субсидии, а после като влезе в НС си ги прибра като топъл хляб, също имаме писано, предстои да се помести.
За новата партия на БСП - тази на шоумена, първия чалгар на прехода и слуга на  мутроолигархията Слави Трифонов откраднал от нас идеята за "пряката демокрация", готвена от БСП да я замести, също имаме писано и предстои да бъде поместено.

Никой от изброените по-горе крадливи партии и движения няма намерение да  прилага на практика откраднатите от нас идеи за социална и правова държава, за гражданско движение и смяна на системата, те само ще бъдат изложени в предизборните витрини и ще послужат единствено като примамка на лековерни гласоподаватели. Зад красивите предизборни витрини на Сергей Станишев, Бойко Борисов, Меглена Кунева, Волен Сидеров, Велизар Енчев и т.н. обаче много ясно прозира озъбената като свирепо куче неолиберална олигархично-мутренска система, сееща вече 24г сред българския народ масова мизерия и духовна деградация.
Единствената цел на гореизброените случаи е да влезнат в БГ-Парламент и се докопат до големите доходи раздаващи се в него- най-големите в Европа, взети от най-бедния данъкоплатец- българския и да се превърнат в поредните "паразит-депутати", които българите издържат вече 24 години. 
А на много от партиите стремящи се към Парламента, мечтата е да вземат 1% да гушнат държавната субсидия, която ГЕРБавото правитество вдигна на 11 лев на глас и кеф- четири години.
Народът ли? Него кучета го яли до следващите избори!
Пък никой от тях не се интересува от факта, че тези доходи са КОРУПЦИЯ в страшен мащаб, която краде от пенсиите и заплатите на българите и ги държи най-бедни в Европа. 
И никой от тях не говори за намаляне на доходите си като влезе в Народното събрание, както направи веднага като влезе в Италианския парламент мощното италианско антинеолиберално Движение "5 звезди" с 15 милиона членска маса на Бепо Грило, с което ДРД"Идея за България" се родее и по чийто път върви.
Тези новоизлюпени "политици"" са поредните политически играчи, каквито е имало до сега цели 28 години бандитски преход.

Изборите от 2009 г насам са в ръцете на две големи партии БСП и ГЕРБ, чийто олигарси врадеят цялата икономика на страната( БСП) и цялата финансова система-парите( ГЕРБ) с огромни черни каси пълни с крадени пари от народа напълнени във времето на техните управления. Тези две големи партии държат цялата власт в държавата- изпълнителна, законодателна, съдебна,  избирателната система, медии и хуманитарно образование и всички по-малки партии, които ще влезнат в новия парламент зависят от благоволението на тези две големи партии, трябва да станат "исие" с тях или влязат под тяхната мишница. Това е логичното обяснение за "парите" на "партията на протестиращите". 
Пък и нищо чудно кокалче да им е подадено от другите "малки" партии- СДС, НДСВ, ДПС, РЗС, АТАКА и новите раждащи се на Кунева, ГОРД, НФСБ и разните му фалшиви патриоти и прочее, които също имат огромни черни каси на техните собственици с непроверен произход на капиталите. СДС, НДСВ и ДПС с пари от черните си каси си купиха гласовете в предишните парламентарни избори 2009 г., а за тях гласуваха само яли на трапезата на олигарха -собственик на партията.
Да не говорим за далаверите на Янето и Сидеров в миналите избори. Янето стана и сие със всички възможни олигарси, само да получи тяхното финансиране. За сметка на това пък олигарсите пренаредиха неговите мандатни листи и там попаднаха всякакви боклуци- слуги на олигархията, които като влязоха в Парламента и бат Боко им подаде кокалче, веднага "измениха" на Яне и се прехвърлиха в редиците на ГЕРБ и станаха подкрепящи на ГРОБ-ното статукво и система от прехода!

Въпреки, че крадоха и плагиатстваха от нашата програма, никой от изброените горе политици не е постигнал или свършил 1 :100 от нея, сдъвкаха я, изплюха и хвърлиха на прасетата. Всички в година 2018 са вече напълно провалени и пратени в боклука на историята. Човешката история ни дава безбройни примери за съдбата на плагиатите и фалшиви политици, използвали властта за лично обогатяване на гърба на народа. Никой народ не е прощавал на фалшивите си политици, рано или късно ги праща на гилотината.

Бит и душевност на българските политици през мутропрехода
Ежедневно над 100 агенти на партиит
е, заедно с хакерите си стоят от сутрин до вечер в сайта ни и чакат да излезе доктрината, за да кълвят от нея. 
Само ще им напомним поговорката "стар и провален политически бардак, с нови идеи не се съживява!
".

Всеки ще каже- Ужас е тази България, бъка от страшна корупция! Да, така е , за това "Идея за България" пое друг курс на действие- да изгради мощно Движение"1 милион" с голяма членска маса, което с обединените сили на народа ни  и ново съзнание да смени престъпното неолиберално статукво /система от прехода със системата на най-развитите евпопески социални/правови държави от северна и средна Европа- 8-ката-Швеция, Финландия, Новрегия, Дания, Холандия, Германия, Австрия и Швейцария и свали настоящия мафиотски посткомунистически елит. Считаме, че нашия курс е най -сигурния, че нещо утре може да се промени: 1) в съзнанието на обществото 2) и в неговото бъдеще.
И ние сме открити и честни към всички, казваме веднага и публично, че ГЛАВНАТА НИ ЦЕЛ  е МНОЗИНСТВО в НС и САМОСТОЯТЕЛНО ПРАВИТЕЛСТВО.  Само така може да сменим системата по законодателен път и изпълним нашата ДОКТРИНА.
За ВСИЧКО  ще прочетете в рубриката  ЧЛЕНСТВО И ОРГАНИЗАЦИЯ изнесена в начална страница НАЧАЛО в настоящия сайт.
и в генералната ни политическа линия - "
Генерална политическа линия - Създаваме национално протестно антиолигархично/антинеолиберално Движение!"

"Идея за България" е намерила пътя по който ще се развиваме - без коалиции с нито една партия от прехода, без парите на олигарсите и без да им даваме да ни водят за носа и диктуват какво да правим. При нас да идват само физически лица, хора дълбоко убедени в нашата идея  изписана горе на корицата на този сайт “За реална демокрация, правова и социална държава - България“- най-триумфиращия идеал на Европа от II Световна война до сега.

ДРД"Идея за България"
Първа публикация май 2013 г.

акуализирана на 2 март 2015 г.
последна актуализация 10 март 2018 г.
Стената на позора непрекъснато се актуализира

Добавете коментар


Реклами от Google